LOBUS

dentalna protetika

O nas

Lobus je zobotehnični laboratorij, ki strokovnjakom na področju zobozdravstvenih storitev ponuja učinkovito podporo pri zagotavljanju kvalitetne dentalne protetike. Kot člani Tehnološkega parka Ljubljana cenimo znanje in tehnološki napredek, zato že od ustanovitve (leta 2012) pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo digitalno tehnologijo, od leta 2015 pa tudi mikroskope. Sodobna tehnologija nam omogoča, da izboljšujemo delovne procese in zagotavljamo visoko kakovost svojih izdelkov. Imamo znanje in izkušnje, po zaslugi katerih ustvarimo skrbno načrtovano, natančno, funkcionalno in estetsko protetično delo.

Kot učeča se organizacija svojo konkurenčno prednost zagotavljamo z nenehnim nadgrajevanjem svojega znanja, spremljanjem trendov na področju dentalne protetike ter uvajanjem novih materialov in tehnik dela. Naše bogate izkušnje, znanje in napredne tehnologije nam omogočajo, da uresničujemo svoje cilje in delujemo kot aktivni deležnik pri soustvarjanju učinkovitega sodobnega zobozdravstva 2.0.

V podjetju smo prepričani, da se zdravje začne v ustni votlini, od zdravja pa je odvisna tudi kvaliteta življenja vsakega posameznika. Z zagotovitvijo mikronsko natančnih, bio kompatibilnih dentalnih protetičnih izdelkov želimo prispevati k zmanjšanju parodontalne bolezni in tako izboljšati zdravje svojih pacientov.

Laboratorij

V zobotehničnem laboratoriju Lobus se zavedamo, da je za izdelavo dovršene zobne protetike pomembno premišljeno združevanje znanosti in umetnosti. Zobna protetika je namreč visokotehnološki izdelek, ki pa mu končni videz doda mirna in natančna človeška roka ter posameznikov občutek za estetiko.

V sodobno opremljenem laboratoriju uporabljamo tehnologijo CAD/CAM, svetlobni skener, rezkalnik, 3D tiskalnik in ostalo tehnologijo, s katero izdelujemo različne protetične nadomestke. Pri delu dajemo velik poudarek načrtovanju izdelkov, izdelavi začasnih rešitev, estetski brezkovinski oskrbi, implantatno podprti protetični oskrbi in individualizaciji totalnih protez.

Naši napori so usmerjeni k doseganju odličnosti in visoke dodane vrednosti, pri čemer nas navdihujejo besede velikega misleca Johna Ruskina: »Kvaliteta ni nikdar naključje, temveč rezultat preudarnih dejanj.«

Ekipa

Zobotehnični laboratorij Lobus svoj uspeh gradi na ekipi strokovnjakov, ki jih združujejo skupna vizija, ambiciozni cilji in iskrena predanost svojemu delu.

Z vztrajnim delom, naložbami v razvoj in tesnim sodelovanjem z uporabniki ekipa zobotehničnega laboratorija Lobus, ki jo sestavljajo trije diplomirani laboratorijski zobni protetiki in trije zobotehniki, stremi k visoki stopnji zadovoljstva tako končnih uporabnikov kot tudi drugih strokovnih partnerjev in deležnikov v delovnem procesu.

Goran Malešević

Goran Malešević

zobotehnik, lastnik podjetja in vodja zobotehničnega laboratorija Lobus

Na področju fiksne protetike in implantologije deluje že več kot dvajset let, v zadnjih letih pa se navdušuje predvsem nad uporabo digitalnih tehnologij in novih postopkov v dentalni medicini.

Področje delovanja: vodja zobotehničnega laboratorija Lobus, implantologija, fiksna protetika

Klemen   Omejec

Klemen Omejec

diplomirani laboratorijski zobni protetik

V zobotehničnem laboratoriju Lobus že več kot pet let deluje predvsem na področju digitalne računalniške tehnologije CAD/CAM.

Področje delovanja: digitalna tehnologija CAD/CAM

Aljoša Čepin

Aljoša Čepin

zobotehnik

Na področju fiksne protetike ga odlikuje štiriindvajset let delovnih izkušenj, ki jih je med drugim pridobival tudi v Avstraliji in Dubaju. Tam se je večino časa posvečal tehnikam popolne preobrazbe na področju dentalne estetike. Svoje znanje prenaša na mlajše člane ekipe.

Področje delovanja: fiksna protetika in dentalna estetika

Rok Cof

Rok Cof

diplomirani laboratorijski zobni protetik

Po končani srednji zobotehnični šoli je študij nadaljeval na zdravstveni fakulteti, smer laboratorijska zobna protetika. Že med šolanjem se je veliko posvečal pridobivanju praktičnih izkušenj in se nato usmeril predvsem na področje snemne protetike.

Področje delovanja: snemna protetika, implantologija, galvanizacija zlata

Nejc Klinar

Nejc Klinar

diplomirani laboratorijski zobni protetik

Kot začetnik na področju laboratorijske zobne protetike ga najbolj motivira želja po pridobivanju dragocenih delovnih izkušenj.

Področja delovanja: pomoč pri fiksni protetiki in digitalni tehnologiji

Luka Kovačič

Luka Kovačič

zobotehnik

Kot član ekipe laboratorija Lobus se zadnji dve leti posveča delu na totalnih protezah in protezah z ulito kovinsko bazo, svoje strokovno zanimanje pa usmerja v delo s fleksibilnimi protezami Vertex in implantološko podprtimi totalnimi protezami.

Področje dela: snemna protetika, zobne opornice

Lobus d.o.o.

Naslov

Hacquetova ulica 1a,
1000 Ljubljana

Telefon

+(386) 41 866 887

Odpiralni čas

Delavniki – 7h – 19h

KOntaktirajte nas